Followers

20 April 2012

AE 2012 : Pencalonan Mac 2012


Bermula pada tahun ini, Anugerah Ekstravaganza (AE) akan menyenaraikan satu calon bagi setiap kategori pada setiap bulan (Januari – Disember). Oleh yang demikian setiap kategori mempunyai 12 pencalonan pada penghujung tahun yang kemudiannya akan disenarai pendekkan lagi menjadi “Top 5” dalam setiap kategori untuk ditandingkan dalam Anugerah Ekstravaganza 2012.


Berikut merupakan pencalonan Mac AE 2012 untuk setiap kategori.

·         Best Male Blog – Blog kepunyaan blogger lelaki.

Hafeesz Amran – http://afeeszamran.blogspot.com/ (Hafeesz Amran)



·         Best Female Blog – Blog kepunyaan blogger wanita.

aku noni ke?? – http://noorniey.blogspot.com/ (noorniey Azman)



·         Best Teen Blog – Blog kepunyaan blogger remaja (<18 tahun).

AYU  NADIA – http://ayunadia-93.blogspot.com/ (Ayu Nadia)



·         Best Personal Blog – Blog yang menceritakan diari kehidupannya.

DONUT PISANG – http://donutpisang.blogspot.com/ (Encik Fikhri)



·         Best Motivation Blog – Blog yang menyebarkan ilmu agama dan motivasi.

AKSARA CINTA ILAHI – http://qamarguyz.blogspot.com/ (qamarguyz)



·         Best Variety Blog – Blog yang mempunyai pelbagai segmen dan kategori.

A Beautiful Lie – http://firestarter90.blogspot.com/ (Firestarter)



·         Best Extraordinary Blog – Blog yang berkongsi cerita dan info yang hanya sesuai untuk golongan dewasa.

Blog Bebas l Henry Zackery – http://henryzackery.blogspot.com/ (henry zackery)



·         Best Art Word – Blog yang menyampaikan text, puisi, cerita dengan baik.

SEINDAH DUNIA KITA – http://seindahduniakita.blogspot.com/ (FaizalSulaiman)



·         Best Design – Blog yang mempunyai laman yang kemas, menarik dan kreatif.

cherita eyma – http://faciouseyma.blogspot.com/ (Nur Fahima Abdul Rahman)



·         Best Original Photo – Blog yang menyelitkan gambar hasil tangkapan sendiri.

HansFolio – http://hansfolio.blogspot.com/ (Farhan Ismail)



·         Best Header – Blog yang ada header paling menarik dan mengagumkan. 
     Arjunakirana – http://arjunakirana.blogspot.com/ (Arjunakirana)

17 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah pada semua pemenang

Hafeesz Amran said...

tercalon lagi 1 kategori? x sangka...thanks awie...btw mmg header ARJUNAKIRANA sgt cun...tdi dh g blog dia :D

mood: jeles tgk header dia

Firestarter said...

Terima kasih banyak2. tak sangka tercalon juga. :)

FaizalSulaiman said...

eh terperanjat saya.

Terima kasih bro Awie!

Maaflah dah banyak hari tak update sebab busy sikit. InsyaAllah minggu depan akan on track semula..cerita2 yang menarik, tentunya :D

noorniey Azman said...

thanks bro.ternganga kejap :O
hewhew.btw tengs :]

Rozuan Ismail said...

wan sudi join eyk yg baru punya tuh.terima kasih sudi invite

Cik Puan Muda Umi said...

tahniah..;)

shafiq said...

pheww , hebat2 ar blog diorang ,

zulhilmi tempoyak said...

fuyooo... camne nk masok ni.. ;p

mselim3 said...

salam singgah kat sini...ader segmen2 yg menarik,,,baru tahu sorry sibuk mantain blog..heheh..salam singgah dan follow utk meriahkan dunia blog....nie.

wassalam.....

Edy Fee said...

hahaha follow balik
comel kot gmbr classic tu

Kaki Wayang said...

Nak join juga walaupun tak layak sebab blog tak best..

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...
This comment has been removed by the author.
NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...

thnks you so much! i realy appreciate it:)

! Arjunakirana ! said...

Rajin AWEI OMAR nak post-post link... thk banyak2 salam dari ARJUNAKIRANA :)

Akhelaken said...

sy nak join dlm kategori Best Personal Blog..boleh tak? (haha.. ade hati).. dari mana nak mula ni ek, da follow then gambar?..

! Arjunakirana ! said...

hauhauhua... join jangan tak join, :)