Followers

01 September 2012

AE 2012 : Pencalonan April 2012



 
 
Bermula pada tahun ini, Anugerah Ekstravaganza (AE) akan menyenaraikan satu calon bagi setiap kategori pada setiap bulan (Januari – Disember). Oleh yang demikian setiap kategori mempunyai 12 pencalonan pada penghujung tahun yang kemudiannya akan disenarai pendekkan lagi menjadi “Top 5” dalam setiap kategori untuk ditandingkan dalam Anugerah Ekstravaganza 2012.

 

 

Berikut merupakan pencalonan April AE 2012 untuk setiap kategori.

 

·         Best Male Blog – Blog kepunyaan blogger lelaki.

buuu-yaaaah! – http://imnotafortuneteller.blogspot.com/ (anak cik talip)

 

·         Best Female Blog – Blog kepunyaan blogger wanita.

dillalalalandofbloggie !! – http://dilladoodledat.blogspot.com/ (dilladoodledat)

 

·         Best Teen Blog – Blog kepunyaan blogger remaja (<18 tahun).


 

·         Best Personal Blog – Blog yang menceritakan diari kehidupannya.

(“,) – http://dhiashahida.blogspot.com/ (dhiashahida)

 

·         Best Motivation Blog – Blog yang menyebarkan ilmu agama dan motivasi.

khairul asraf – http://pengkaj.blogspot.com/ (k-hayy are-cap)

 

·         Best Variety Blog – Blog yang mempunyai pelbagai segmen dan kategori.
     
      iMBobo – http://www.imbobome.com/ (iMBobo)

 

·         Best Extraordinary Blog – Blog yang berkongsi cerita dan info yang hanya sesuai untuk golongan dewasa.
       !!Nick Nashram!! – http://nicknashram.blogspot.com/ (Nick Nashram)

 

·         Best Art Word – Blog yang menyampaikan text, puisi, cerita dengan baik.

si rama rama – http://nuurjana.blogspot.com/ (JANA)

 

·         Best Design – Blog yang mempunyai laman yang kemas, menarik dan kreatif.

~Princess Bonda~ – http://nurcheda88.blogspot.com/ (Cheida Mymee)

 

·         Best Original Photo – Blog yang menyelitkan gambar hasil tangkapan sendiri.

ProjectBlog Syakir Rahman – http://syakirrahman.blogspot.com/ (Syakir Rahman)

 

·         Best Header – Blog yang ada header paling menarik dan mengagumkan.

NisaAdnan – http://hanisaya.blogspot.com/ (NisaAdnan)

 



p/s : Para pencalonan adalah terdiri daripada blogger blogger yang follow blog AWIE OMAR. Terima kasih buat mereka.

17 comments:

Harun Ar said...

Kunjungan awal
Salam sahabat....

Terbang Bersamaku said...

tahniah buat para pemenang..=)

btw,selamat hari raya & maaf zahir batin awie..

anak cik talip said...

weee.....hi semorg...

*dari sudut blog*

Nick Nashram said...

wah, blog picisan aq pun tercalon jugak..thanks bro :)

Everything's Everythings said...
This comment has been removed by the author.
Everything's Everythings said...

blog apix tu mmg utk invited reader je eh? xdpt ak nk bkak

Bobo said...

wah my blog tercalon tq2 :)

dhiashahida said...

blog kiter yg xseberapa pun ada jugak..thanks a lot awie..terharu banget....!!!! :)

Cheida_Mymee said...

alamak mcm x caya je?? biar betol lama dah x bukak blog hari ini bukak ada psal ni thanks awie... really appreciate it :) thanks a lot...

Akhelaken said...

tahniah kpd penerima anugerah..

btw kunjungan shbt utk mohon maap sbb lewat & tersingkir drp penyertaan BR3,huhu :'(
lastly semoga sukses & Happy blogging Awie Omar!

dilladoodledat said...

wat wattttttt my blog bst female blog?? sobssss terharuuuuu thanks awie !

Dkna Abza said...

Pasti blog dkna tak tersenarai hehheeee

yoon da-hyun said...

banyak bebenor award nye :) aku tumpang jadi penonton je la ! haha ~

! Arjunakirana ! said...

Perghhhh... terbaik bro... :)

Myideakini [dot] com said...

Salam Aidilfitri..

TAHNIAH untuk bloggers...dah follow sini...Jom join segmen MYideakini ye.. :-)..Cukupkan 100 orang bloggers

www.myideakini.com

evangelistaNiL said...

tahniah ... kpd pmenang .. nk bgtau . calon tersingkir kt cini ka ?? tak sggp

NisaAdnan said...

huishhhh unexpected Hahaa. thankyouuuu :P *barunakrespond*