Followers

13 March 2012

AE 2012 : Pencalonan Februari 2012



Bermula pada tahun ini, Anugerah Ekstravaganza (AE) akan menyenaraikan satu calon bagi setiap kategori pada setiap bulan (Januari – Disember). Oleh yang demikian setiap kategori mempunyai 12 pencalonan pada penghujung tahun yang kemudiannya akan disenarai pendekkan lagi menjadi “Top 5” dalam setiap kategori untuk ditandingkan dalam Anugerah Ekstravaganza 2012.


Berikut merupakan pencalonan Februari AE 2012 untuk setiap kategori.
·         Best Male Blog – Blog kepunyaan blogger lelaki.
Eqbal Zack – http://www.eqbalzack.com/ (eqbalzack)

·         Best Female Blog – Blog kepunyaan blogger wanita.
mrs secretary – http://www.massaari.com/ (mas saari)

·         Best Teen Blog – Blog kepunyaan blogger remaja (<18 tahun).
G a d i s A z u r a h - http://farahazurah.blogspot.com/ (Farah Azurah)

·         Best Personal Blog – Blog yang menceritakan diari kehidupannya.
Just about anything lah... – http://logokoko.blogspot.com/ (logarithm)

·         Best Motivation Blog – Blog yang menyebarkan ilmu agama dan motivasi.
وان فوتري فيروزhttp://wpfkamal.blogspot.com/ (putri=)

·         Best Variety Blog – Blog yang mempunyai pelbagai segmen dan kategori. Hafeesz Amran – http://afeeszamran.blogspot.com/ (Hafeesz Amran)

·         Best Extraordinary Blog – Blog yang berkongsi cerita dan info yang hanya sesuai untuk golongan dewasa.
Blog Siot – Too Siot ! – http://blogsiots.blogspot.com/ (SyamKyray)

·         Best Art Word – Blog yang menyampaikan text, puisi, cerita dengan baik.
Suhada : Si Gadis Puisi~ – http://gadis-puisi.blogspot.com/ (GadisPuisi)     

·         Best Design – Blog yang mempunyai laman yang kemas, menarik dan kreatif . .osman yusoef. – http://manyusoef.blogspot.com/ (man yusoef)

·         Best Original Photo – Blog yang menyelitkan gambar hasil tangkapan sendiri. The Beauty In Ugly – http://www.danielzaidi.com/ (edy zaidi)

·         Best Header – Blog yang ada header paling menarik dan mengagumkan. WAMOZUWAHA – http://wamozuwaha.blogspot.com/ (Wan Zulqhairi)

12 comments:

Hafeesz Amran said...

huhu...tak sangka...terima kasih Awie :)

eqbalzack said...

Assalamualaikum,
terima kasih tuan calonkan blog eqbalzack.com.
semoga tuan juga berjaya dalam dunia blogging ni.

-eqbalzack-

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...

semua nya cool lah :)

mas saari said...

terima kasih calonkan Mas dalam satu lagi kategori... terharu sangat!

blog Mas pun bukan best sgt...huhuhu

putri=) said...

Assalamualaikum n syukran ya akhi..
X sgka trclon..alhamdulillah..
Mga blog sy ni dpt mnmbh pgtahuan sy dn org rmai..rjin2 la blog ni ye..
Skli lg nk ucpkn trime ksh..
Blog ni pun byk info trbek n best! :)

Wan Zulqhairi said...

thanks awie :)

man yusoef said...

terimas sebab mencalonkan blog aku...huhu..rasa mcm ramai lagi yg lebih layak..anyway, tq! ;)

Farah Azurah said...

awie memang baik..terima ksih bro !fara terharu :)

SyamKyray said...

Perghh! Awie...tenkiu kerana mencalonkan blog aku..hehe

Nur Suhada said...

Bunga cempaka bunga selasih,
Terima kasih!

^___^

logorithm said...

Fullamak! Terima kasih banyak-banyak atas penghargaan yang diberikan kepada blog picisan I yang satu tuh. Terasa segan jugak sebab ada banyak lagi 'blog personal' yang lebih layak untuk dicalonkan. Terima kasih sekali lagi Awie!

BTW, nickname I sebenarnya 'logorithm', bukannya 'logarithm'. Hehe...

Amira Anorah said...

wahh..untunglaa yg tercalon tu.. tahniahh tahniahh =D